Corona protocol sporthal De Beuk

24-08-2020 14:47

 Wij, Indoor Halderberge (de verhuurder van sporthal De Beuk), zijn enorm blij dat wij jullie weer mogen ontvangen in een van onze zalen. Welkom! We maken ons (net als jullie) op voor de start van het nieuwe seizoen. Uiteraard hebben ook wij ons de afgelopen weken goed laten informeren wat de (on)mogelijkheden zijn in verband met de coronapandemie. Graag informeren wij jullie hierover.

Basisregels
▪ Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen.
▪ Houd 1,5 meter afstand (uitzondering tijdens het sporten).
▪ Probeer drukte te vermijden.
▪ Was vaak je handen.

 

 Kleedkamers en douches

In overleg met diverse organisaties hebben wij besloten de douchegelegenheden gesloten te houden. Enerzijds is het onmogelijk goed 1,5 meter afstand van elkaar te houden tijdens het douchen en anderzijds is er nog teveel onbekend over het coronavirus icm de verspreiding via aerosolen.

Onze kleedkamers zijn geopend, echter vragen wij u allen zoveel mogelijk thuis om te kleden en alleen uw binnenschoenen/sportschoenen bij ons aan te doen. Het was en is niet toegestaan om met uw buitenschoenen onze zalen te betreden. In de kleedkamer bent u zelf verantwoordelijk om 1,5 meter afstand van elkaar te houden (vanaf 18 jaar).

 

 Horeca

 Binnen de kaders van de huidige regels gaan wij zo goed mogelijk proberen u zo gastvrij mogelijk te ontvangen. Wij zouden het heel erg weten te waarderen als u en uw leden na het sporten een drankje komen doen. We moeten ons (helaas) wel aan de volgende regels houden:

▪ Bij binnenkomst vragen wij uw naam en telefoonnummer ter registratie. Wij bergen deze gegevens veilig op en zullen deze lijsten na 3 weken vernietigen.

▪ Blijf zoveel mogelijk zitten op de stoelen en aan de tafels zoals ze zijn opgesteld.

▪ Houd zoveel mogelijk 1,5 meter afstand.

▪ Wij brengen uw drankje bij u aan tafel en nemen ook uw bestelling op. Het is niet de bedoeling dat u zelf naar de bar loopt.

▪ Volg altijd de aanwijzingen van ons personeel op.

 

Let op: onze horeca is geopend vanaf maandagavond 6 september a.s.

Doorzoek de website

Contact

B.C. Vossenberg Oudenbosch Secretaris:
Mevr. Annemarie Boogert
tel: 06-20310639
e-mail: annemarie.boogert@gmail.com

banknummer BC Vossenberg:
NL58 INGB 0005 1380 36

Evenementen Kalender

24-08-2020 12:29

start trainingen

Na een lange periode zonder basketbal kunnen we op vrijdag 28 augustus weer genieten van de eerste trainingsavond. Wie wanneer traint en onder begeleiding van welke trainers is op een andere plaats op deze website te lezen. Wij wensen iedereen een sportief, gezellig en succesvol seizoen toe.
24-08-2020 00:00

Start competitie

Op zaterdag 12 september 2020 start de competitie voor alle teams met een thuiswedstrijd. Het bestuur wenst alle teams een goed, sportief en succesvol seizoen toe.