einde basketbal seizoen

14-05-2020 10:41

 

Beste leden en/of ouders van jeugdleden,

 

Inmiddels gaan wij alweer 2 maanden gebukt onder het corona-virus, dat een grote impact heeft op ons dagelijkse leven en dus ook op BC Vossenberg.

In een eerdere mail hebben wij u laten weten, dat we dit seizoen wellicht niet meer toe zullen komen aan überhaupt nog een balletje te kunnen gooien; de contributie hadden wij derhalve daaraan aangepast.

Volgens de laatste berichten van premier Rutte zullen de binnensporten vanaf 1 september pas weer mogelijk zijn, wat betekent, dat we dan de eerste training van het nieuwe seizoen gelijk op vrijdag 4 september kunnen organiseren. Uiteraard is dit nog onder voorbehoud, afhankelijk van de toekomstige maatregelen vanuit het RIVM en de overheid.

Uiteraard hopen wij dat deze start mogelijk is, temeer omdat onze eerste thuiswedstrijden alweer gepland staan op zaterdag 12 september.

 

Onze jaarlijkse bonbonactie zo tegen Pasen hebben wij uiteraard vanwege de omstandigheden stopgezet; wij willen dit toch weer bij de aanvang van het nieuwe seizoen oppakken.

 

Aldus, zoals de vlag er nu bijhangt betekent e.e.a. dat we dit seizoen ’19-’20 als beëindigd beschouwen en hopelijk weer kunnen opstarten met het nieuwe seizoen per 1 september.

 

Voor nu wensen wij jullie allen veel sterkte toe onder deze corona-tijd en bovenal: blijf gezond!

 

Namens het bestuur,

Huib Willers

Voorzitter

Doorzoek de website

Contact

B.C. Vossenberg Oudenbosch Secretaris:
Mevr. Annemarie Boogert
tel: 06-20310639
e-mail: annemarie.boogert@gmail.com

banknummer BC Vossenberg:
NL58 INGB 0005 1380 36

Evenementen Kalender

24-08-2020 12:29

start trainingen

Na een lange periode zonder basketbal kunnen we op vrijdag 28 augustus weer genieten van de eerste trainingsavond. Wie wanneer traint en onder begeleiding van welke trainers is op een andere plaats op deze website te lezen. Wij wensen iedereen een sportief, gezellig en succesvol seizoen toe.
24-08-2020 00:00

Start competitie

Op zaterdag 12 september 2020 start de competitie voor alle teams met een thuiswedstrijd. Het bestuur wenst alle teams een goed, sportief en succesvol seizoen toe.