initiatief trainers om in buitenlucht te trainen

15-03-2021 19:32

Aan de trainers en ouders van jeugdspelers van U8, U10 en U12,

 

Het bestuur heeft kennis genomen van het initiatief van de trainers van U8, U10 en U12 om binnenkort te gaan trainen op een openbare buitenlocatie.

Sportminners in het algemeen en basketballminners in het bijzonder missen de sport, het spel, het samenzijn en de competitie. Iedereen is echt toe aan een training.

Hoewel wij als bestuur het initiatief als begrijpelijk en sympathiek ervaren, willen wij benadrukken dat deze trainingen niet onder de vlag van BC Vossenberg kunnen en mogen geschieden: het samen buiten sporten/trainen gebeurt op eigen verantwoording en risico.

 

Als sportvereniging dienen wij ons te houden aan de opgelegde maatregelen van overheidswege in relatie tot Covid-19.

Aangezien basketball een binnensport is en BC Vossenberg gebruik maakt van de binnensportaccommodatie en dus geen beschikking heeft over een besloten buitensportaccommodatie, kunnen wij de uitvoering van de basketballtrainingen niet vanuit BC Vossenberg faciliteren. Als zodanig draagt BC Vossenberg geen verantwoordelijkheid voor eventuele onverhoopte incidenten.

 

Desondanks wensen wij de trainers en deelnemers veel plezier toe en hou jullie vooral aan de coronamaatregelen.

 

Wij vertrouwen op uw begrip en hopen net als u dat wij weer zo spoedig mogelijk van de binnensportaccommodatie gebruik mogen maken en de ‘basketballdraad’ weer kunnen oppakken.  

 

Met sportieve groeten,

Huib Willers,

Voorzitter BC Vossenberg

 

PS. Via WhatsApp wordt u nader geïnformeerd over waar, wanneer en hoe laat de training zal plaatsvinden.

Doorzoek de website

Contact

B.C. Vossenberg Oudenbosch Secretaris:
Mevr. Annemarie Boogert
tel: 06-20310639
e-mail: annemarie.boogert@gmail.com

banknummer BC Vossenberg:
NL58 INGB 0005 1380 36

Evenementen Kalender

24-08-2020 12:29

start trainingen

Na een lange periode zonder basketbal kunnen we op vrijdag 28 augustus weer genieten van de eerste trainingsavond. Wie wanneer traint en onder begeleiding van welke trainers is op een andere plaats op deze website te lezen. Wij wensen iedereen een sportief, gezellig en succesvol seizoen toe.
24-08-2020 00:00

Start competitie

Op zaterdag 12 september 2020 start de competitie voor alle teams met een thuiswedstrijd. Het bestuur wenst alle teams een goed, sportief en succesvol seizoen toe.