Nieuws

14-05-2020 10:41

einde basketbal seizoen

  Beste leden en/of ouders van jeugdleden,   Inmiddels gaan wij alweer 2 maanden gebukt onder het corona-virus, dat een grote impact heeft op ons dagelijkse leven en dus ook op BC Vossenberg. In een eerdere mail hebben wij u laten weten, dat we dit seizoen wellicht niet meer toe zullen komen aan überhaupt nog een balletje te kunnen gooien; de contributie hadden wij derhalve daaraan aangepast. Volgens de laatste berichten van premier Rutte zullen de binnensporten vanaf 1 september pas weer mogelijk zijn, wat betekent, dat we dan de eerste training van het nieuwe seizoen gelijk op vrijdag 4 september kunnen organiseren. Uiteraard is dit nog onder voorbehoud, afhankelijk van de toekomstige maatregelen vanuit het RIVM en de overheid. Uiteraard hopen wij dat deze start mogelijk is, temeer omdat onze eerste thuiswedstrijden alweer gepland staan op zaterdag 12 september.   Onze jaarlijkse bonbonactie zo tegen Pasen hebben wij uiteraard vanwege de omstandigheden stopgezet; wij...
24-03-2020 21:55

ALLE BASKETBALCOMPETITIES VOORTIJDIG BEËINDIGD

ALLE BASKETBALCOMPETITIES VOORTIJDIG BEËINDIGD Door Ronald van Dam   Naar aanleiding van de nieuwe informatie over de bestrijding van het coronavirus die vanavond door de Nederlandse overheid naar buiten is gebracht, ziet de Nederlandse Basketball Bond zich genoodzaakt alle basketbalcompetities voortijdig te beëindigen.   Eén van de dringende aanvullende overheidsmaatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen, is alle bijeenkomsten waar mensen bij elkaar komen tot 1 juni te verbieden. De ondergrens van honderd personen die aanvankelijk gold, verdwijnt.   Deze maatregel heeft tot gevolg dat alle landelijke competities en afdelingscompetities per direct worden beëindigd. Er worden geen kampioenen aangewezen. De NBB acht dit niet passend gelet op het gemankeerde seizoen en de situatie waarin het land verkeert. Een uitzondering daarop vormen poules waarin eventueel al een kampioen is. Dat geldt met name voor afdelingscompetities.   Bij plaatsing...
20-03-2020 16:33

nieuwsbericht NBB

In afwachting van verdere maatregelen en richtlijnen van de overheid, zet de Nederlandse Basketball Bond op dit moment nog geen definitieve streep door de basketbalcompetitie in het lopende seizoen 2019/2020. De komende weken worden benut om verschillende scenario’s voor een doorstart van de competitie te bekijken.   Pas na 6 april, de datum waarop op zijn vroegst de basketball loze periode kan worden beëindigd, kan iets concreets over het verdere verloop van de reguliere competitie worden gemeld.
13-03-2020 13:00

Alle trainingen op dinsdag en vrijdag t/m 6 april afgelast

Vanochtend is er een nieuw advies vanuit de basketballbond naar de verenigingen gekomen. Het advies luidt alle clubactiviteiten zoals trainingen, bijeenkomsten en vergaderingen af te gelasten. Het bestuur sluit zich aan bij dit advies en dat betekent dat er op vrijdag 13 maart, dinsdag 17 maart, vrijdag 20 maart, dinsdag 24 maart, vrijdag 27 maart, dinsdag 31 maart en vrijdag 3 april de trainingen NIET doorgaan.
12-03-2020 18:13

Alle basketballwedstrijden gaan niet door t/m 6 april a.s.

  ALLE BASKETBALWEDSTRIJDEN TOT EN MET 6 APRIL GAAN NIET DOOR   Naar aanleiding van de nieuwe informatie die vandaag door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) en het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) naar buiten is gebracht, worden alle competitiewedstrijden in het Nederlandse basketball tot nader order én in elk geval t/m 6 april afgelast. Daarmee volgen de Nederlandse Basketball Bond en de Dutch Basketball League de richtlijnen van NOC*NSF om tot die datum geen sportwedstrijden te organiseren. Verenigingen kunnen zelf bepalen of ze met hun teams willen blijven trainen.   Eén van de dringende aanvullende maatregelen die VWS en het RIVM aanbevelen, om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen, is geen evenementen meer te organiseren waarbij meer dan honderd mensen samen komen. Voor het basketball in Nederland betekent dat er voorlopig geen wedstrijden in de Dutch Basketball League, Women’s Basketball League en alle...
11-03-2020 20:14

Vrijdagavond 13 maart GEEN training

Het bestuur heeft besloten om vrijdagavond de training voor alle teams niet door te laten gaan i.v.m. het coronavirus.
11-03-2020 13:10

Komend weekend zijn alle wedstrijden afgelast i.v.m. coronavirus

08-02-2020 16:40

wedstrijden zondag 9 februari afgelast

Vanwege de verwachte storm Ciara en de daarom door het KNMI afgegeven code oranje heeft de NBB besloten om alle wedstrijden van morgen, 9 februari, uit het programma te halen. Dit geldt dus voor zowel de landelijke als de afdelingswedstrijden. De DBL heeft laten weten dat de wedstrijd Donar – Den Helder Suns wel doorgaat. De wedstrijden dienen op een later moment te worden ingehaald.       Met vriendelijke groet, NEDERLANDSE BASKETBALL BOND           Dennis Bouwmeester Coördinator Landelijke Competities   Kelvinbaan 48 | 3439 MT Nieuwegein Postbus 2650 | 3430 GB Nieuwegein T: +31 (0) 30 20 20 130 W: basketball.nl                                 
02-01-2020 11:17

nieuwjaarsactiviteit

Vrijdagavond 3 januari hebben we onze nieuwjaarsactiviteit, een mooie traditie bij BC Vossenberg.  We kunnen met z’n allen weer genieten van de populaire ouder-kind wedstrijden en van de spannende loterij met SUPERprijzen. Bij de loterij mag je zo veel loten kopen als je wilt. Prijs per lot is €0,50. Voor iedereen hebben wij een lekker hapje en een drankje klaarstaan. Daarna is er nog de mogelijkheid om te blijven borrelen en samen te proosten op het nieuwe jaar.
18-10-2019 18:21

Halloween training U8 - U10 - U12 op 25 oktober a.s.

    Vrijdag 25 oktober HALLOWEEN trainig voor U8 - U10 - U12. Kom zo griezelig mogelijk, verkleed/geschminkt naar de training. Gewone trainingstijden.

Doorzoek de website

Contact

B.C. Vossenberg Oudenbosch Secretaris:
Mevr. Annemarie Boogert
tel: 06-20310639
e-mail: annemarie.boogert@gmail.com

banknummer BC Vossenberg:
NL58 INGB 0005 1380 36

Evenementen Kalender

28-08-2019 15:46

Start competitie

Op zaterdag 14 september 2019 start de competitie voor alle teams met een thuiswedstrijd. Het bestuur wenst alle teams een goed, sportief en succesvol seizoen toe.
28-08-2019 00:00

Grote Club Actie

Ook dit seizoen doen we weer mee aan de Grote Club Actie. De jeugd zal weer gevraagd worden om zoveel mogelijk loten te verlopen. De precieze datum van de verkoop is nog niet bekend, maar zal ergens eind september/oktober zijn.